Prdoucts Kategoritë

Kapaciteti vjetor i prodhimit: ton 36000 Ne jemi të përfshirë me strukturat e çelikut portik, kornizat hapësinore të çelikut, muret e perdeve, çatitë dhe strukturat e membranës.

Korniza hapësinore

Shiko me shume

Trung çeliku

Shiko me shume

Strukturë çeliku

Shiko me shume

Muri i perdeve

Shiko me shume

Sistemi i mirëmbajtjes së kulmit të metalit

Shiko me shume

Profili i kompanisë

Struktura Steel Co Jiangsu Andy, Ltd

Jiangsu Andy Steel Struktura Co, Ltd, është një prodhues profesional dhe kompani inxhinierike për kornizë hapësirë, strukturë çeliku, mur perde, dhe struktura membrana projekt me aftësi të plotë të hulumtimit, projektimit, trillim, ndërtim, shërbim mbikëqyrje. Ne kemi pajisur me softuer dhe sistem të avancuar, dhe ne kemi dizajnerë profesionalë dhe inxhinierë teknikë.

Fabrika jonë e strukturës së çelikut mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 100,000 metra katrorë. Bimore është e pajisur me kapacitete prodhuese të zhvilluara. Kapaciteti vjetor i prodhimit tonë: ton 36000.
Më shumë >>

video të klientëve

Ne kemi pajisur me softuer dhe sistem të avancuar

GALERI

Ne kemi pajisur me softuer dhe sistem të avancuar

GLIENTS'VISITING

Kemi dizajnerë profesionalë dhe inxhinierë teknikë.