Prdoucts Категории

Годишен капацитет за производство: 36000 тони. Ние сме вклучени во портални челични конструкции, челични рамки, ѕидови на завеси, покриви и мембрански конструкции.

Просторна рамка

Прикажи ги Повеќе

Челична тврдина

Прикажи ги Повеќе

Структура на челик

Прикажи ги Повеќе

Систем за одржување на метални покриви

Прикажи ги Повеќе

Профил на компанијата

Jiangsu Енди Челик Структура копродукции, ООД

Jiangsu Енди Челик Структура копродукции, Ltd е професионална производител и инженеринг компанија за вселенска рамка, челична конструкција, завеса ѕид, и мембрана структура проект со целосна способност за истражување, проектирање, изработка, изградба, надзор услуга. Имаме опремен со напреден софтвер и систем, и имаме професионални дизајнери и технички инженери.

Нашата фабрика за челична конструкција покрива површина од повеќе од 100,000 квадратни метри. Фабриката е опремена со развиени производни капацитети. Нашиот годишен производствен капацитет: 36000 тони.
Повеќе >>

Избрана Производи

Нашата фабрика за челична конструкција покрива површина од повеќе од 100,000 квадратни метри. Фабриката е опремена со развиени производни капацитети. Нашиот годишен производствен капацитет: 36000 тони.

видеа на клиенти

Имаме опремени со напреден софтвер и систем

ГАЛЕРИЈА

Имаме опремени со напреден софтвер и систем

ГЛАСОВИ

Имаме професионални дизајнери и технички инженери.